Розробка нового покоління лікеро-горілчаних виробів - Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2009)
Оцінено розробку нових функціональних лікеро-горілчаних напоїв. Development of new functional liqueur-vodka drinks is appraised.
Keywords: лікеро-горілчані вироби; Liqueur-vodka wares; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції