Пікантні ковбаски для гриля з додаванням пармезану - Медяник, Марія Олександрівна; Галенко, Олег Олександрович (My University, 2021)
Заплановано промислову апробацію розробленого напівфабрикату ковбасок для гриля з пармезаном з метою розширення асортименту вітчизняних м'ясопродуктів. Industrial approval of the developed semi-finished sausages for grilling with Parmesan is planned in order to expand the range of domestic meat products.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; ковбски для гриля; сир Пармезан; grilled sausages; Parmesan cheese