Про одну властивість сфери - Бодяк, Максим; Бородін, Віталій Олексійович; Циганкова, Ганна Анатоліївна (My University, 2014)
В роботі показано, що коефіцієнт купольності сфери дорівнює середньому локальних коефіцієнтів купольності сфери. It is shown that the coefficient kupolnosti sphere equal to the average local factors kupolnosti areas.
Keywords: коефіцієнт купольності; математичне моделювання; властивості сфери; coefficient kupolnosti; properties of the sphere; mathematical modeling; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.