Використання комп'ютерних технологій для вивчення дисциплін з безпеки життєдіяльності людини - Купчик, Михайло Петрович; Гандзюк, Михайло Петрович; Литвиненко, Анатолій Михайлович; Слободян, Ольга Петрівна; Яцюк, Микита Мефодійович (My University, 2000)
Впровадження у навчальний процес викладання дисциплін “Охорона праці”, “Безпека життєдіяльності”, “Цивільна оборона” комп’ютерних технологій активізує навчальний процес, покращує підготовку студентів та якість дипломних проектів. Програмне забезпечення – програмні комплекси спеціалізованих підприємств, тестові контрольні та розрахунково-графічні програми розроблені і складені студентами і співробітниками кафедри під керівництвом досвідчених викладачів кафедри. Introduction in the educational process of teaching of disciplines is “labour Protection”, “Safety of vital functions”, the “Civil defensive” of computer technologies activates an educational process, improves preparation of students and quality of diploma projects. Software is programmatic complexes of the specialized enterprises, to the test control and calculation-graphic the programs are developed and made students and employees of department under the direction of experimental teachers of department.
Keywords: комп’ютерні технології; програмне забезпечення; навчальний процес; охорона праці; безпека життєдіяльності; цивільна оборона; computer technologies; software; educational process; labour Protection; safety of vital functions; civil defensive; кафедра екології та екоменеджменту