Пешук, Людмила ВасилівнаКарпенко, Петро Олександрович2014-03-212014-03-212012Пешук, Л. В. Розробка м’ясопродуктів для людей з надлишковою масою тіла / Л. В. Пешук, П. О. Карпенко // Технічні науки: стан досягнення і перспективи розвитку м’ясної, оліє жирової та молочної галузей : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 22–23 березня. – Київ, 2012. – С. 34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13340У даній статті наведено метод розробки продуктів спеціального призначення для людей з надлишковою вагою. In this article describes a method of product development special purpose for overweight people.otherфолієва кислотамінеральні речовиним'ясопродуктиполі ненасичені жирні кислотиfolic acidmineralsmeatpoly unsaturated fatty acidsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозробка м’ясопродуктів для людей з надлишковою масою тілаOther