Левківська (Музика), Тетяна МиколаївнаБандуренко, Галина Михайлівна2014-06-172014-06-172010Левківська, Т. М. Нові рішення в технології відновлених соків / Т. М. Левківська, Г. М. Бандуренко // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : міжнародна науково-практична конференція, 22-23 жовтня 2010р. - Київ, 2010. – Ч. 1. – С. 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15268Авторами пропонується нове технологічне рішення для підвищення якісних показників відновлених соків, яке полягає у відновленні концентрованих соків натуральним морквяним соком, який є побічним продуктом при виготовленні порошкоподібної каротиновмісної морквяної добавки. The authors offer a new technological solutions to enhance the quality indicators reinstated juice, which is to restore natural concentrated juice carrot juice, which is a by-product in the manufacture of powdered her carrot additive containing carotene.otherвідновлені сокиморквяний сікreinstated juicescarrot juiceкафедра технології консервуванняНові рішення в технології відновлених соківOther