Романов, Микола СергійовичГерасименко, Тетяна Михайлівна2023-11-222023-11-222021Романов, М. С. Отримання комплексних показників оцінки якості пива на різних етапах приготування / М. С. Романов, Т. М. Герасименко // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем керування організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали VІIІ Міжнародної науково-технічної Internet-конференції, 26 листопада 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 124-126.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41591Якість пива може бути оцінено кваліметричними методами за допомогою комплексного показника. Виробництво пива є масовим і тому величина комплексного показника якості виробів змінюється. Підвищення якості продукції та всіх супутніх процесів, що можна оцінити за допомогою параметрів якості дозволить підвищити прибутковість та конкурентоспроможність підприємства. Зміна фізико-хімічних властивостей сусла та параметрів затирання та бродіння є основними показниками, які впливають на результат. Також на якість готового пива дуже впливають інші фактори. Через це величина комплексного показника якості готового пива змінюється випадково та має ймовірнісний характер.otherякість пивакомплексний показниккваліметріяbeer qualitycomplex indicatorqualimetryкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаОтримання комплексних показників оцінки якості пива на різних етапах приготування.Thesis