Вплив різних способів термічної обробки на харчову цінність дрібношматкових напівфабрикатів з дичини - Гагач, Іван Ігоревич; Пешук, Людмила Василівна; Теличкун, Володимир Іванович (My University, 2015)
На сьогодні, як виробництво, так і переробка м’яса становлять одну з найважливіших галузей сучасного світового агробізнесу. Значна частка доданої вартості отримана в сільському господарстві, припадає на м’ясо свиней, птиці, ВРХ, овець та дичини. Витрати споживачів на їжу спрямовані на купівлю м’яса та продуктів з нього, що прямопропорційно зростанню їх доходу. Так за даними Держкомстату кожна сім’я витрачає 25% свого доходу на купівлю даного виду продукції. Today, both production and meat processing are one of the most important branches of modern global agribusiness. A large proportion of the added value of the agriculture accounts for meat pigs, poultry, cattle, sheep and game. Consumer spending on food intended for the purchase of meat and products thereof, which directly proportional increase their income. So according to the State Statistics Committee, each family spends 25% of their income on the purchase of this product.
Keywords: напівфабрикати; дичина; термічна обробка; heat treatment; semi game; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів