Розробка системи автоматизації складу зберігання овочів з використанням одноплатного комп’ютера Raspberry Pi - Руських, Юрій Олегович; Клименко, Олег Миколайович (My University, 2017)
В роботі розглянуто можливість побудови котролю температури та вологості приміщення з використанням одноплатного комп’ютера Raspberry Pi. The paper considers the possibility of constructing a room temperature and humidity controller using the single-payment computer Raspberry Pi.
Keywords: склад; овочі; storage; vegetables; Raspberry Pi; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка