Методика навчання іншомовному професійно-орієнтованому читанню студентів немовних вищих навчальних закладів - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Шапран, Людмила Юліївна; Куниця, Людмила Іванівна (Харків, 2010)
Методика навчання іншомовному професійно-орієнтованому читанню студентів немовних вищих навчальних закладів. В статті авторами розглянуто основні види вправ та завдань для навчання іншомовному професійно-орієнтованому читанню студентів немовних вищих навчальних закладах.

The methodology of teaching students of unlinguistic higher educational establishments foreign professionally oriented reading. In the article authors discovered the main kinds of exercises and tasks to teach students of unlinguistic higher educational establishments foreign professionally oriented reading.
Keywords: спеціальна іншомовна література; special foreign literature; професійно орієнтоване читання; професійна інформація; professionally oriented reading; professional preparation; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації