Сутність та проблеми розвитку малого підприємства в економіці України - Нечипоренко, Дар’я Володимирівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2018)
Досліджено сутність та проблеми розвитку малого підприємства в економіці України
Keywords: мале підприємництво; економіка України; кафедра готельно-ресторанної справи