Методологія оцінки ефективності різних промислових біотехнологій на прикладі отримання екзополісахариду леван - Лисенко, Юлія; Карлаш, Юрій Васильович (My University, 2014)
Показана можливість проведення техніко-економічного аналізу існуючих біотехнологій на основі використання глобального критерію оптимізації на прикладі вибору найбільш ефективної технології екзополісахариду левану, який має потенціал використання як функціональний біополімер для різних галузей промисловості. The possibility of carrying out a feasibility analysis of existing biotechnology through the use of a global optimization criterion to select the most effective example of technology exopolysaccharide Levante, which has the potential to be used as a functional biopolymer for various industries.
Keywords: екзополісахарид леван; оптимізація; промислова біотехнологія; exopolysaccharide Levan; optimization; Industrial biotechnology; кафедра біотехнології і мікробіології