Сімахіна, Галина ОлександрівнаЧагайда, Андрій Олегович2014-06-272014-06-272004Сімахіна, Г. О. Використання рідкого цукру при створенні продуктів оздоровчого харчування / Г. О. Сімахіна, А. О. Чагайда // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : матеріали міжвузівської науково-практичної конференції, 8 – 9 квітня. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2004. – С. 288–289.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15724З’ясовано доцільність заміни рафінованого цукру на жовтого цукропродукт з підвищеним вмістом біологічно активних речовин. It has been shown the feasibility of replacing refined sugar on yellow sugarprodukt with high content of biologically active substances.uk-UKрідкий цукороздоровчі продуктибіологічно активні речовиниliquid sugarhealth food productsbiologically active substancesкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології оздоровчих продуктівВикористання рідкого цукру при створенні продуктів оздоровчого харчуванняThesis