Використання рідкого цукру при створенні продуктів оздоровчого харчування - Сімахіна, Галина Олександрівна; Чагайда, Андрій Олегович (My University, 2004)
З’ясовано доцільність заміни рафінованого цукру на жовтого цукропродукт з підвищеним вмістом біологічно активних речовин. It has been shown the feasibility of replacing refined sugar on yellow sugarprodukt with high content of biologically active substances.
Keywords: рідкий цукор; оздоровчі продукти; біологічно активні речовини; liquid sugar; health food products; biologically active substances; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології оздоровчих продуктів