Основні концепції побудови експертних систем - Овчарук, Володимир Олексійович; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2015)
В роботі розглянуті основні концепції побудови експертних систем. In the article the basic concepts for building expert systems.
Keywords: кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; експертна система; правило ЯКЩО – ТО; база знань; expert system; rule IF – THEN; knowledge base