Перспективи використання вiдходiв перероблення гiдробiонтiв - Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Матко, Світлана Василівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна (My University, 2021)
Зростання обсягiв рибопереробки веде до збiльшення кiлькостi побiчних продуктiв, якi можуть становити до 70% вихiдної сировини. За оцiнками, в секторi рибальства i аквакультури щорiчно втрачається близько 35% виловленої риби.
Keywords: gресерви; рибна сировина; гідробіонти; харчові продукти; кафедра технології консервування