Черниш, Ганна ВолодимирівнаЯсінська, Ірина ЛеонідівнаІванова, Вікторія Джанівна2014-10-312014-10-312014Черниш, Г. В. Хліб пшеничний з додаванням пророщеного насіння пряно-ароматичної сировини / Г. В. Черниш, І. Л. Ясінська, В. Д. Іванова // Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції, присвяченої 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13–17 жовтня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 176.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17860Хліб є одним з масових продуктів харчування, найзручнішим продуктом для корекції харчової цінності раціону населення. Наявний асортимент хлібобулочних виробів, що випускається в Україні, досить широкий, однак, частка виробів дієтичного, лікувально-профілактичного, спеціального призначення для різних груп населення в загальному об'ємі виробництва не перевищує 2 %. Одним з напрямів збагачення складу хлібобулочних виробів є додавання насіння пряно-ароматичних рослин. Bread is one of the mass of food, most convenient product for correcting the nutritional value of the diet of the population. Available range of bakery products produced in Ukraine is very broad, however, the proportion of dietary products, health care, special purpose for different groups in the total production of less than 2%. One of the areas of enrichment composition of bakery products is the addition of seeds Aromatic plants.otherхлібобулочні виробифенхельхліб пшеничнийbaked goodsbreadfennelкафедра експертизи харчових продуктівХліб пшеничний з додаванням пророщеного насіння пряно-ароматичної сировиниOther