Екобезпечний сталий розвиток трансформаційного суспільства - Попова, Інна Вадимівна; Мазур, Лариса Михайлівна; Ковальова, Світлана Олександрівна (My University, 2017)
Актуальність дослідження пов'язана з практичними потребами екологічної безпеки, завданням пошуку шляхів та ресурсів для вирішення екологічних проблем, що є надзвичайно серйозними в Україні. Серед низки пріоритетних завдань: визначення "розвитку екосистем" (його зміст та складові); людський фактор у розвитку системи безпеки; екологічна свідомість як основа екологічної активності.
Keywords: кафедра харчової хімії; екобезпека; сталий розвиток; трансформаційне суспільство; стан довкілля; умови життя; экобезопасность; устойчивое развитие; трансформационное общество; состояние окружающей среды; условия жизни; ecosafety; sustainable development; transformational society; environment state; living conditions