Мукоїд, Роман МиколайовичНижник, Наталія Володимирівна2018-07-042018-07-042018Мукоїд, Р. М. Електрохімічна активація води як альтернативний спосіб водопідготовки у пивоварінні / Р. М. Мукоїд, Н. В. Нижник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.1. – С. 270.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27849Метою роботи є дослідження застосування методу електрохімічної активації води як способу водопідготовки в пивоварінні.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваоцукренняфільтруваннякислотно-лужний балансосахариваниефильтрованиекислотно-щелочной балансsacingfiltrationacid-base balanceЕлектрохімічна активація води як альтернативний спосіб водопідготовки у пивоварінніThesis