Реологічні властивості абрикосової начинки дієтичного призначення для маффінів - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна (My University, 2016)
Досліджено реологічні властивості начинок для мафінів на сахарозі та фруктозі. Встановлено, що в’язкість начинки на фруктозі більша, ніж на сахарозі. Це свідчить про доцільність використання фруктози при виробництві драглеподібної начинки дієтичного призначення для маффінів.
Keywords: мафін спеціального призначення; цукровий діабет; фруктоза; абрикосове пюре; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів