Дорохович, Антонелла МиколаївнаГорзей (Пасічник), Олена Володимирівна2017-04-252017-04-252016Дорохович, А. М. Реологічні властивості абрикосової начинки дієтичного призначення для маффінів / А. М. Дорохович, О. В. Горзей // Харчові технології, хлібопродукти і комбікорми : зб. тез доп. Міжнародної науково-практичної конференції, 13-17 верес. 2016 р. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – С. 123-124.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25087Досліджено реологічні властивості начинок для мафінів на сахарозі та фруктозі. Встановлено, що в’язкість начинки на фруктозі більша, ніж на сахарозі. Це свідчить про доцільність використання фруктози при виробництві драглеподібної начинки дієтичного призначення для маффінів. Investigated the rheological properties of fillings for muffins on sucrose and fructose. It was established that the viscosity of the filling on fructose greater than sucrose. This demonstrates the feasibility of using fructose in the production of gelatinous filling for dietary purposes Muffin.uk-UKмаффіницукровий діабетфруктозапюре абрикосовев’язкістькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівmuffinsdiabetesfructoseapricot pureeviscosityРеологічні властивості абрикосової начинки дієтичного призначення для маффінівThesis