Овчарук, Володимир ОлексійовичУврачева, Т. В.Бодров, Віктор СеменовичЗав'ялов, Володимир ЛеонідовичКоломієць, Дмитро Петрович2013-12-042013-12-041995Фізичні та теплофізичні характеристики пектиновмісних екстрактів і паст із яблучних вичавок / В. О. Овчарук, Т. В. Уврачьова, В. С. Бодров, В. Л. Зав'яков, Д. П. Коломієць // Харчова промисловість. — 1995. — Вип. 41 — C. 57-62https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11800Наведено результати експериментів та їх аналіз по визначенню густини, в‘язкості , поверхневого натягу, теплоємності, теплопровідності та темперо провідності в залежності від вмісту сухої речовини та температури екстрактів і паст із вмістом пектину після кислотного гідролізу яблучних вичавок. The results of the experiments and analysis to determine the density, viscosity, surface tension, specific heat, thermal conductivity and tempera depending on the dry matter content and temperature extracts and pastes with content of pectin after acid hydrolysis of apple pomace.uk-UKпектиновмісні екстрактипастифізичні та теплофізичні характеристикиpectin's extractspastesphysical and thermal characteristicsкафедра електропостачання і енергоменеджментукафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра процесів і апаратів харчових виробництвФізичні та теплофізичні характеристики пектиновмісних екстрактів і паст із яблучних вичавок