Скорченко, Тетяна АнатоліївнаРябоконь, Наталія Валеріївна2012-06-272012-06-272011Скорченко, Т. А. Особливості технології згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами / Т. А. Скорченко, Н. В. Рябоконь // Молокопереработка. – 2011. - № 7. – С. 20-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1918Наведено сучасний асортимент згущених молочних консервів з цукром. Обґрунтовано вибір плодово-ягідних наповнювачів. Описано технологічні операції виробництва згущених консервів з незбираного та сухого молока. Обґрунтований спосіб внесення плодово-ягідних сиропів у згущені молочні продукти.There is market а modern assortment of condensed canned milk with sugar. The choice of fruit filling was justified. It was describe the technological operations of canned milk from whole and powdered milk. It was substantiated the way making fruit syrups in condensed milk products.otherзгущене молоко з цукроммолочні консервинаповнювачспосіб внесенняплодово-ягідні сиропиcondensed milk with sugarcanned milkfillerway of makingfruit syrupsОсобливості технології згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачамиArticle