Бажай-Жежерун, Світлана АндріївнаТкачук, Василь АнатолійовичРахметов, Джамал Бахлулович2015-12-092015-12-092015Бажай-Жежерун, С. А. Біологічна цінність білка щавнату / С. А. Бажай-Жежерун // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 127-128.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21908Розширення сировинної бази та використання вторинних ресурсів харчових технологій з метою створення інноваційних продуктів оздоровчого, функціонального та лікувально-профілактичного призначення є важливим завданням харчової промисловості України. Expanding the source of raw materials and secondary resources, food technologies to create innovative products improving, functional and health-care appointments is an important task of the food industry in Ukraine.otherбілок щавнатуресурсиамінокислотикафедра технології оздоровчих продуктівБіологічна цінність білка щавнату