Білик, Олена АнатоліївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна2023-11-212023-11-212019Білик, О. А. Курсове та дипломне проектування у формуванні готовності бакалаврів до професійної діяльності за спеціальністю 181 «Харчові технології» / О. А. Білик, О. В. Кочубей-Литвиненко // Інженерна освіта у сфері харчової і готельної індустрії: виклики сьогодення : тези доповідей Міжнародної науково-методичної конференці до 50-річчя кафедри устаткування харчової і готельної індустрії ім. М. І. Беляєва, 23–24 травня 2019 р. – Харків : ХДУХТ, 2019. – С. 185-186.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41563Необхідною умовою підвищення рівня готовності випускника до проектної діяльності є раціональна організація курсового і дипломного проектування для посилення мотивації здобувачів вищої освіти до навчально-пізнавальної і майбутньої професійної діяльності, розвитку системного технологічного, технічного мислення, створення умов для розкриття творчого, креативного потенціалу, формування навиків до колективної роботи тощо. A necessary condition for increasing the level of a graduate's readiness for project activity is the rational organization of course and diploma design to strengthen the motivation of higher education applicants for educational and cognitive and future professional activities, the development of systemic technological and technical thinking, and the creation of conditions for revealing creative, creative potential, forming skills for collective work, etc.otherкурсове проектуванняcourse designздобувачgetterдипломне проектуванняdiploma designмотиваціяmotivationтехнічне мисленняtechnical thinkingкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівКурсове та дипломне проектування у формуванні готовності бакалаврів до професійної діяльності за спеціальністю 181 «Харчові технології»Thesis