Курсове та дипломне проектування у формуванні готовності бакалаврів до професійної діяльності за спеціальністю 181 «Харчові технології» - Білик, Олена Анатоліївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна (My University, 2019)
Необхідною умовою підвищення рівня готовності випускника до проектної діяльності є раціональна організація курсового і дипломного проектування для посилення мотивації здобувачів вищої освіти до навчально-пізнавальної і майбутньої професійної діяльності, розвитку системного технологічного, технічного мислення, створення умов для розкриття творчого, креативного потенціалу, формування навиків до колективної роботи тощо. A necessary condition for increasing the level of a graduate's readiness for project activity is the rational organization of course and diploma design to strengthen the motivation of higher education applicants for educational and cognitive and future professional activities, the development of systemic technological and technical thinking, and the creation of conditions for revealing creative, creative potential, forming skills for collective work, etc.
Keywords: курсове проектування; course design; здобувач; getter; дипломне проектування; diploma design; мотивація; motivation; технічне мислення; technical thinking; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів