Синекдоха як різновид вторинної номінації у малій прозі українських письменників постмодерного періоду - Приблуда, Людмила Михайлівна (My University, 2013)
У праці розглянуто теоретичне підґрунтя явища синекдохи як різновиду вторинної номінації. Виокремлено найпродуктивніші моделі синекдохічних перенесень у творчості письменників у творчості письменників-постмодерністів In this paper, the theoretical basis for the phenomenon of synecdoche as a kind of secondcategory. Singled out the most productive model synekdohichnyh postponements in the work of writers postmodernists
Keywords: вторинна номінація; синекдоха; постмодернізм; кафедра гуманітарних дисциплін; secondary nomination; synecdoche; postmodernism