Економіка підприємства: Методичні рекомендації до вивчення дисципліни, виконання контрольних і курсових робіт для студентів напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит», 6.030507 «Маркетинг», 6.030505 «Управління персоналом та економіка праці» денної та заочної форм навчання - Ковальчук, Інна Володимирівна (My University, 2012)
У методичних рекомендаціях подаються загальні відомості «Економіки підприємства» як навчальної дисципліни (предмет, мета, завдання, роль, що повинен знати і вміти студент), розподіл годин, зміст лекційних та семінарських занять, перелік питань для підготовки до іспиту та завдання на контрольну роботу, вказівки до виконання контрольної та курсової робіт, рекомендована література як основна, так і додаткова.
Keywords: економіка; підприємство; ресурси; результати; розподіл годин; форма контролю; экономика; ресурсы; распределение часов; форма контроля; контрольная работа; экзамен; economics; enterprise; resources; results; division of hours; form of control; written test; yearly essay; exam; кафедра економіки і права