Бальнеологічні курорти Угорщини як осередок розвитку лікувально- оздоровчого туризму - Батиченко, Світлана Павлівна; Щербань, Анастасія Данилівна (My University, 2018)
Проаналізовано особливості розвитку центрів лікувально-оздоровчого туризму в Угорщині. The features development centers of wellness tourism in Hungary are analyzed.
Keywords: бальнеологічні курорти; Угорщина; лікувально-оздоровчий туризм; thermal resorts; Hungary; wellness tourism; кафедра туристичного та готельного бізнесу