Найкращі доступні технології енергоекономічного менеджменту – методологічна база підвищення енергоефективності та екологічної безпеки цукрового виробництва - Василенко, Тетяна Петрівна; Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2014)
Енергоекономічний аналіз передбачає комплексне врахування структурних та енерготехнологічних факторів енергоефективності підприємств цукрової галузі. Багатофакторний енергоекономічний підхід, в основу якого покладені методи оптимізації на основі системного аналізу, дозволить розв’язувати задачі підвищення енергоефективності окремих цукрових заводів. Energyeconomic analysis – complex account of structural and energytechnological factors energy efficiency of sugar industry. Complex multivariable energyeconomic approach, being based on the methods of optimization with the use of analysis of the systems, will allow to decide the task of increase of energy efficiency of concrete sugar-plants.
Keywords: енергоекономічний аналіз; цукрова промисловість; енергоефективність; фактори; оптимізація; energyeconomic analysis; sugar industry; energy efficiency; factors; optimization; кафедра економіки праці та менеджменту