Чепурська, Каріна ВолодимирівнаЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаМихайлич, Роман Анатолійович2024-11-072024-11-072023Чепурська, К. В. Перспективи використання гливи, як основної грибної сировини в закладах ресторанного господарства / К. В. Чепурська, Н. М. Ющенко, Р. А. Михайлич // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16–17 травня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 50.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45477ukресторанні технологіїгливибіологічна цінністьrestaurant technologiesmushroomsbiological valueкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання гливи, як основної грибної сировини в закладах ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0002-4277-5782