Використання нової рослинної сировини в солодких стравах - Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2013)
Розглянуто харчову та енергетичну цінність фізалісу. Запропоновано використання плодів фізалісу в солодких стравах. We consider the nutritional and energy value of Physalis. The use of physalis fruits in sweet dishes.
Keywords: фізаліс; харчова цінність; вітаміни; солодкі страви; physalis; nutritional value; vitamins; sweet dishes; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи