Пушка, Ольга СергіївнаКорецька, Ірина Львівна2014-06-232014-06-232013Пушка, О. С. Використання нової рослинної сировини в солодких стравах / О. С. Пушка, І. Л. Корецька // Розвиток наукових досліджень 2013 : матеріали дев’ятої міжнародної науково-практичної конференції, м. Полтава, 25-27 листопада 2013 р. – Полтава: «ІнтерГрафіка», 2013. – Т. 8. – С. 68–70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15438Розглянуто харчову та енергетичну цінність фізалісу. Запропоновано використання плодів фізалісу в солодких стравах. We consider the nutritional and energy value of Physalis. The use of physalis fruits in sweet dishes.uk-UKфізалісхарчова цінністьвітамінисолодкі стравиphysalisnutritional valuevitaminssweet dishesкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання нової рослинної сировини в солодких стравахThesis