Стратегічне планування економічного розвитку підприємств харчової промисловості - Кулинич, Юрій Михайлович (My University, 2015)
Запропоновано методичний підхід до стратегічного планування економічного розвитку підприємства, сутність якого полягає у плануванні зміни типу економічного розвитку на першому етапі, визначенні стратегічних позицій, сильних та слабких сторін підприємства на ринку на другому етапі та використанням отриманих результатів для розроблення стратегічної карти розвитку підприємств на третьому етапі з втіленням результатів методичного підходу в 3D-модель стратегічного вибору напрямів економічного розвитку підприємств. The methodical approach to economic development strategic planning company is offered, the essence of which is to change the type of economic development in the first stage, defining strategic positions, strengths and weaknesses in the market in the second stage and the use of the results for creating a strategic map for development of enterprises in the third stage with implementation of methodical approach results to 3D-model of the strategic choice for directions of economic development programs.
Keywords: підприємство; стратегія; стратегічне планування; харчова промисловість; економічний розвиток; стратегічна карта; enterprise; strategy; strategic planning; food industry; economic development; strategic map; кафедра фінансів