Кобець (Задорожня), Олена СергіївнаГавриш, Андрій ВолодимировичДоценко, Віктор Федорович2015-04-022015-04-022015Кобець, О. С. Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктів / О. С. Кобець, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Готельно-ресторанний бізнес: інноваційні напрями розвитку : Міжнародна науково-практична конференція, 25-27 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 91-92.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20002В Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.otherхарчові волокнахарчуваннятехнологіїdietary fiberfoodtechnologyкафедра готельно-ресторанної справиАктуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктівOther