Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктів - Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович (My University, 2015)
В Україні з кожним роком погіршується стан здоров’я населення. Однією з головних причин цього є незбалансоване та несвоєчасне харчування, що призводить до дефіциту білка, вітамінів та мінеральних елементів у людському організмі. In Ukraine every year deteriorating health. One of the main reasons is unbalanced and untimely meals, which leads to a deficiency of protein, vitamins and minerals in the human body.
Keywords: харчові волокна; харчування; технології; dietary fiber; food; technology; кафедра готельно-ресторанної справи