Вплив фізичної культури і спорту на формування особистості - Топчієва, Ганна Олександрівна (My University, 2023)
В статті проаналізовано роль та місце фізичної культури і спорту в формуванні особових якостей посилюється в зв'язку з самої її соціальною суттю, можливостями розвитку цілого ряду основ духовності людини. Регулярність занять фізичною культурою і спортом визначається добровільним бажанням людини, особистим відношенням до даних занять, які зміцнюючись у свідомості і звичках, також стають особовими рисами характеру Thearticleanalyzestheroleandplaceofphysicalcultureandsportsintheformationofpersonalqualities, whichisstrengthenedinconnectionwithitsverysocialessence, thepossibilitiesofdevelopmentof a numberoffoundationsofhumanspirituality. Theregularityofphysicalcultureandsportsactivitiesisdeterminedby a person'svoluntarydesire, personalattitudetotheseactivities, which, beingstrengthenedinconsciousnessandhabits, alsobecomepersonalcharactertraits
Keywords: фізичне виховання; особистість; рhysical education; personality; кафедра фізичного виховання