Напрямки удосконалення роботи хмелевідділювача на ПрАТ «Оболонь» - Зотько, Дмитро Вікторович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2023)
Розглянули напрями удосконалення шнекового хмелевідділювача з метою збільшення продуктивності. В результаті проведення удосконалення основна увага буде акцентована на збільшення продуктивності хмелевіддільного апарату. We considered ways of improving the screw hop separator in order to increase productivity. As a result of the improvement, the main attention will be focused on increasing the productivity of the hop separation apparatus.
Keywords: хмелевіддіювач; апарат; hop separator; apparatus; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування