Зозулінська, ЯнаКорецька, Ірина Львівна2016-10-042016-10-042013Зозулінська, Я. В. Натуральні барвники з пряно-ароматичної сировини в виробництві харчових продуктів / Я. В. Зозулінська, І. Л. Корецька // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 164.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24307На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу проводиться дослідження можливості використання сучасної фітосировини в якості рослинних барвників при виробництві кулінарних виробів. The Department of Food Technology and restaurant business is to study the possibility of using modern fitosyrovyny as vegetable dyes in the production of food products.uk-UKкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїпряно-ароматична сировинахарчові продуктинатуральні барвникиaromatic raw materialsfoodnatural dyesНатуральні барвники з пряно-ароматичної сировини в виробництві харчових продуктівOther