Натуральні барвники з пряно-ароматичної сировини в виробництві харчових продуктів - Зозулінська, Яна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2013)
На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу проводиться дослідження можливості використання сучасної фітосировини в якості рослинних барвників при виробництві кулінарних виробів. The Department of Food Technology and restaurant business is to study the possibility of using modern fitosyrovyny as vegetable dyes in the production of food products.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; пряно-ароматична сировина; харчові продукти; натуральні барвники; aromatic raw materials; food; natural dyes