Екструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39440) - Шульга, Оксана Сергіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2009)
Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується ячна крупа.
Keywords: ячна крупа; харчоконцентратна промисловість; екструдовані продукти; сухе картопляне пюре; харчова цінність; ячневая крупа; пищеконцентратная промышленность; екструдированные продукты; сухое картофельное пюре; пищевая ценность; food-concentrate industry; extruded products; dry potato puree; nutritional value; barley cereal; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології зберігання і переробки зерна