Шульга, Оксана СергіївнаКовбаса, Володимир МиколайовичШаран, Андрій Васильович2013-12-232013-12-232009Патент № 39440 UA, МПК А23L 1/214 (2009) Екструзійний картоплепродукт / Шульга О. С., Ковбаса В. М., Шаран А. В. : заявник і власник патенту Національний університет харчових технологій. – № u 200811826 ; заявл. 03.10.2008 ; опубл. 25.02.2009, Бюл. № 4, 2009 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12327Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва екструзійного картоплепродукту з сухого картопляного пюре, і відрізняється тим, що як добавка використовується ячна крупа.uk-UKячна крупахарчоконцентратна промисловістьекструдовані продуктисухе картопляне пюрехарчова цінністьячневая крупапищеконцентратная промышленностьекструдированные продуктысухое картофельное пюрепищевая ценностьfood-concentrate industryextruded productsdry potato pureenutritional valuebarley cerealкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології зберігання і переробки зернаЕкструзійний картоплепродукт (Патент на корисну модель № 39440)Technical Report