Інтеграція екологічних інновацій у діяльність підприємств індустрії гостинності як чинник підвищення їхньої конкурентоспроможності - Князь, Каріна Ігорівна; Дулька, Ольга Степанівна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2025)
У роботі проаналізовано міжнародні та вітчизняні приклади екологічних інновацій, які інтегруються у діяльність підприємств індустрії гостинності та сприяють підвищенню їхньої конкурентоспроможності на ринку. The paper analyzes international and domestic examples of environmental innovations that are integrated into the activities of hospitality industry enterprises and contribute to increasing their competitiveness in the market.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; індустрія гостинності; Innovation; hospitality industry; hospitality industry