Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаМартинова, Анна ВалеріївнаТригуб, Ріта Юріївна2018-04-232018-04-232014Патент 91571 UA, МПК А23L 1/03 (2006.01). Реструктурована шинка / Кишенько І. І., Мартинова А. В., Тригуб Р. Ю. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201400998, заявл. 03.02.2014 ; опубл. 10.07.2014, Бюл. №13, 2014.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27104Реструктурована шинка містить яловичину, курятину, сіль, нітрит натрію, прянощі, рослинний білок та воду. Restored ham contains beef, chicken, salt, sodium nitrite, spices, vegetable protein and water.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівбіополімериамінокислотний складм’ясопереробна промисловістьхарчова цінністьamino acid compositionmeat processing industrynutritional valuebiopolymersРеструктурована шинка (Патент на корисну модель № 91571)Preprint