Реструктурована шинка (Патент на корисну модель № 91571) - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мартинова, Анна Валеріївна; Тригуб, Ріта Юріївна (My University, 2014)
Реструктурована шинка містить яловичину, курятину, сіль, нітрит натрію, прянощі, рослинний білок та воду. Restored ham contains beef, chicken, salt, sodium nitrite, spices, vegetable protein and water.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; біополімери; амінокислотний склад; м’ясопереробна промисловість; харчова цінність; amino acid composition; meat processing industry; nutritional value; biopolymers