Страшинська, Лариса Володимирівна2013-12-112013-12-112005Страшинська, Л. В. Стратегія розвитку харчової промисловості житомирської області / Л. В. Страшинська // Схема-прогноз розвитку і розміщення продуктивних сил Волинської області на період до 2015 року : наук. вид. – К.: Рада по вивч. прод. сил України НАН України, 2005. – 211 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12011Проаналізовано стан харчової промисловості регіону протягом 2000-2002 рр., визначено основні галузі спеціалізації та найпотужніші підприємства. На основі оцінки фінансових показників підприємств харчової промисловості різних форм власності регіону та проведеного SWOT-аналізу обґрунтовано основні стратегічні цілі і завдання та розроблено прогнозовані показники розвитку харчової промисловості регіону та виробництва основних видів харчової продукції в натуральному виразі до 2015 року. The state of the food industry in the region during the 2000-2002 biennium, the main area of specialization and most powerful companies. Based on the evaluation of the financial performance of food industry enterprises of different ownership region and conducted SWOT- analysis proved the key strategic goals and objectives and projections developed by the food industry in the region and the production of basic foodstuffs in kind in 2015.otherформи власності і господарюванняінституціональна структурахарчова промисловістьпоказники розвиткуownership and managementinstitutional structurefoodindicators of developmentкафедра маркетингуСтратегія розвитку харчової промисловості житомирської областіArticle