Рябоконь, Наталія ВалеріївнаОсьмак (Федченко), Татьяна Григорьевна2014-09-112014-09-112014Рябоконь, Н. В. Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами в аспекті ресурсозбереження / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : ІІІ міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 9 вересня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16723На основі розрахунку показників міцності адгезії доведена доцільність використання згущеного молока з цукром та згущеного молока з цукром і наповнювачем шипшини у кондитерській промисловості. За показником міцності адгезії проведений раціональний підбір пакувальних матеріалів та технологічного обладнання для виробництва згущених молочних продуктів. Based on calculation of strength of adhesion demonstrated the feasibility of using sweetened condensed milk and evaporated milk with sugar and filler hips in the confectionery industry. In terms of the strength of adhesion promoted rational selection of packaging materials and process equipment for the production of condensed milk products.uk-UKзгущені молочні консервиcanned condensed milk with sugarплодово-ягідні наповнювачіfruit-berry fillingsадгезіяadhesionкафедра технології молока і молочних продуктівАдгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами в аспекті ресурсозбереженняThesis