Спосіб отримання замороженої альбумінно-рослинної суміші (патент на корисну модель №104081) - Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна; Сидоренко, Катерина Русланівна (My University, 2016)
Спосіб отримання замороженої альбумінно-рослинної суміші, що включає введення технологічного інгредієнта з вологозв'язуючими властивостями, охолодження, механічну обробку, охолодження, витримку, заморожування, який відрізняється тим, що як технологічний інгредієнт з вологозв'язуючими властивостями застосовують крупу манну екструдовану в кількості 6…7 %, а витримку проводять протягом 15…20 хв. A process for preparing a frozen vegetable-albumin mixture, the process comprising administering ingredient with water binding properties, cooling, mechanical treatment, cooling, exposure, freezing, characterized in that as a process with water-binding properties of the ingredient is used semolina extruded in an amount of 6 ... 7 %, and exposure is carried out for 15 ... 20 min.
Keywords: альбумінно-рослинні суміші; крупа манна екструдована; заморожування; albumin-vegetable mixture; semolina extruded; freeze; кафедра технології молока і молочних продуктів