Грек, Олена ВікторівнаОнопрійчук, Олена ОлександрівнаТимчук, Алла ВікторівнаСидоренко, Катерина Русланівна2016-08-302016-08-302016Патент 104081 UA, МПК А23С 23/00 (2015.01) Спосіб отримання замороженої альбумінно-рослинної суміші / Грек О. В., Онопрійчук О. О., Тимчук А. В., Сидоренко К. Р. – u 2015 06856; заявл. 10.07.2015; опубл. 12.01.2016, Бюл. № 1, 2015 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23996Спосіб отримання замороженої альбумінно-рослинної суміші, що включає введення технологічного інгредієнта з вологозв'язуючими властивостями, охолодження, механічну обробку, охолодження, витримку, заморожування, який відрізняється тим, що як технологічний інгредієнт з вологозв'язуючими властивостями застосовують крупу манну екструдовану в кількості 6…7 %, а витримку проводять протягом 15…20 хв. A process for preparing a frozen vegetable-albumin mixture, the process comprising administering ingredient with water binding properties, cooling, mechanical treatment, cooling, exposure, freezing, characterized in that as a process with water-binding properties of the ingredient is used semolina extruded in an amount of 6 ... 7 %, and exposure is carried out for 15 ... 20 min.uk-UKальбумінно-рослинна сумішкрупа манна екструдованазаморожуванняalbumin-vegetable mixturesemolina extrudedfreezeкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб отримання замороженої альбумінно-рослинної суміші (патент на корисну модель №104081)Article