Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаКрижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаТопчій, Оксана АнатоліївнаДонець, Олександр Петрович2013-11-252013-11-252013Застосування колорантів у складі розсольних колоїдних систем / І. І. Кишенько, Ю. П. Крижова, О. А. Топчій, О. П. Донець // Якість і безпека харчових продуктів : Міжнародна науково-технічна конференція, 14-15 листопада, 2013 р. – 2013. - С. 107-108.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11630В роботі наведена можливість застосування барвників на основі препаратів гемоглобіну крові АпроРед та Vepro 70 Col дозволяють забарвити шинкові вироби за умов використання в складі розсолів сполучнотканинних білків і харчових гідроколоїдів, знизити залишкову кількість нітриту натрію до 0,003 % та підвищити безпеку та екологічність солених виробів з рівнем ін’єктування понад 60 %.uk-UKбілким’ясні системибарвникисолені виробибелкимясныесистемыкрасителисоленыеизделияproteinsmeatsystemdyespickledproductsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівЗастосування колорантів у складі розсольних колоїдних системThesis