Створення виробу функціонально-профілактичного призначення батончику типу "Мюслі" - Савченко, Н. О.; Бобель (Зінченко), Інна Миколаївна (My University, 2013)
Розроблено оптимальні рецептури батончиків типу "Мюслі". Проведено експериментальні дослідження зміни адсорбційної здатності продукту у різних рідинах та впливу цукру на процес набухання виробів. Отримані наукові результати досліджень рекомендується використовувати при розробленні технологій харчових концентратів на основі зернових. The optimal compositions of cereal bars have been set up. Experimental researches of adsorbability changes of products in different liquids and influence of sugar on swelling process have been conducted. The obtained scientific results are recommended to use for development of technologies food concentrates on the basis of cereals.
Keywords: мюслі; пластівці; батончик «Мюслі»; набухання; харчові концентрати; muesli; flakes; cereal bar; swelling; food concentrates; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів