Підприємницький маркетинг - Пєтухова, Ольга Михайлівна; Чижевська, А. І. (My University, 2018)
Охарактеризовано основні задачі, з якими стикається сучасне підприємництво. Сформульовано основні напрями реалізації підприємницького маркетингу в сучасних умовах. Зроблено висновок, що нові підприємства повинні встановити для себе кількісні цілі та визначитись, на якому типі маркетингу зосередити увагу, а потім концентрувати всі зусилля у цьому напрямі. Обґрунтовано, що керівництво новостворених підприємств повинне володіти широким спектром різноманітних знань, навичок та вмінь, щоб допомогти своїм зростаючим підприємствам досягти успіху. The main tasks facing modern entrepreneurship are characterized. The main directions of realization of entrepreneurial marketing in modern conditions are formulated. It is concluded that new enterprises must establish quantitative goals for themselves and decide on which type of marketing to focus on, and then concentrate all efforts in this direction. It is justified that the management of newly established enterprises should have a wide range of diverse knowledge, skills and abilities to help their growing enterprises succeed.
Keywords: маркетинг; підприємство; підприємництво; підприємницький маркетинг; marketing; enterprise; entrepreneurship; entrepreneurial marketing; кафедра маркетингу