Новітня технологія помадних цукерок з жувальним ефектом - Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна (My University, 2008)
У статті наводяться результати досліджень впливу желатину на структуру помадних цукерок. На основі експериментальних досліджень встановлюється раціональне дозування гідроколоїду та необхідні зміни технологічних параметрів в запропонованій технології цукерок, що набувають жувального ефекту. Встановлені строки зберігання нових виробів при пакуванні в поліпропілен.
Keywords: жувальний ефект; помада; желатин; строк зберігання; поліпропілен; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; chewing effect; fondant; gelatin; shelf life; polypropylene