Кохан, Олена ОлександрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2014-03-122014-03-122008Гавва, О. О. Новітня технологія помадних цукерок з жувальним ефектом / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. — 2008.— № 74. — С. 187-193.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13031У статті наводяться результати досліджень впливу желатину на структуру помадних цукерок. На основі експериментальних досліджень встановлюється раціональне дозування гідроколоїду та необхідні зміни технологічних параметрів в запропонованій технології цукерок, що набувають жувального ефекту. Встановлені строки зберігання нових виробів при пакуванні в поліпропілен.uk-UKжувальний ефектпомадажелатинстрок зберіганняполіпропіленкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівchewing effectfondantgelatinshelf lifepolypropyleneНовітня технологія помадних цукерок з жувальним ефектомArticle