Визначення оптимальних параметрів проведення процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту - Подобій, Олена Валеріївна; Мірошник, Володимир Олександрович; Мірошников, Олег Миколайович (My University, 2010)
Проведено оптимізацію процесу кристалізації цукрози методом Харрінгтона і визначено оптимальні параметри проходження процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту

Optimization of process crystallization of sucrose solution using method Harrington was studied and the optimum parameters of process crystallization of sucrose solution with additive chemical reagents were defined.
Keywords: оптимізація; оптимальні параметри; цукроза; кристалізація; optimization; optimum parameters; sucrose; crystallization; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів