Подобій, Олена ВалеріївнаМірошник, Володимир ОлександровичМірошников, Олег Миколайович2012-07-052012-07-052010Подобій, О. В. Визначення оптимальних параметрів проведення процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагенту / О. В. Подобій, В. О. Мірошник, О. М. Мірошников // Харчова промисловість. - 2010. - Вип. 9. – С. 166-168.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2065Проведено оптимізацію процесу кристалізації цукрози методом Харрінгтона і визначено оптимальні параметри проходження процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагентуOptimization of process crystallization of sucrose solution using method Harrington was studied and the optimum parameters of process crystallization of sucrose solution with additive chemical reagents were defined.otherоптимізаціяоптимальні параметрицукрозакристалізаціяoptimizationoptimum parameterssucrosecrystallizationкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівВизначення оптимальних параметрів проведення процесу кристалізації цукрози при додаванні хімічного реагентуArticle