Викладання курсу «вищої математики» за допомогою програми MathCAD - Гузенко, Світлана Володимирівна (My University, 2015)
У наш високотехнологічний час викладачам вищих навчальних закладів потрібно якомога ширше використовувати комп’ютерні технології, для зацікавлення студентів своїми дисциплінами. In our high-tech time academics need as greater use of computer technology to engage students with their disciplines.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; вища математика; комп’ютерні технології; MathCAD; higher mathematics; computer technologies