Носенко, Тамара ТихонівнаМанк, Валерій ВеніаміновичВовкодав (Обізюк), Наталія ІванівнаКубайчук, Оксана Олексіївна2014-11-072014-11-072014Моделювання процесу екстрагування білків із соняшникового шроту в присутності протеолітичних ферментів / Т. Т. Носенко, В. В. Манк, Н. І. Вовкодав, О. О. Кубайчук // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 328.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18080Білки соняшникового шроту мають високу біологічну цінність та функціонально-технологічні властивості. Проте кількісне вилучення білків із шроту водними розчинниками не забезпечує високого виходу білкових ізолятів. Крім того, функціонально-технологічні властивості таких продуктів також потребують удосконалення. Sunflower meal proteins with high biological value and functional and technological properties. However, quantitative extraction of proteins from meal aqueous solvent does not ensure high yield of protein isolates. In addition, functional and technological properties such products also require improvement.otherбілкиферментативна модифікаціясоняшниковий шротproteinenzymatic modificationsunflower mealкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівМоделювання процесу екстрагування білків із соняшникового шроту в присутності протеолітичних ферментівOther