Антоненко, Артем ВасильовичСтукальська (Іванова), Наталія МиколаївнаПриходько, Ксенія Ігорівна2016-04-192016-04-192016Антоненко, А. В. Харчова цінність борошна з пророщеного зерна пшениці / А. В. Антоненко, Н. М. Стукальська, К. І. Приходько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали доповідей 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. ‒ Київ : НУХТ, 2016. ‒ Ч. 3. ‒ С. 367–368.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22883Розглядається питання щодо отримання борошна підвищеної харчової цінності та виробництва нових борошняних виробів. Одним із методів підвищення харчової цінності зерна шляхом біологічної активації – «пророщування». The question to obtain flour of high nutritional value and produce new pastry. One method of improving the nutritional value of grain through biological activation - "germination"uk-UKборошнопророщуванняхарчова цінністьmealgerminationnutritional valueкафедра туристичного та готельного бізнесуХарчова цінність борошна з пророщеного зерна пшениціOther