Вібраційний екстрактор періодичної дії з комбінованим енергопідведенням (Патент на корисну модель № 78012) - Зав'ялов, Володимир Леонідович; Деканський, Вадим Євгенійович; Попова, Наталія Вікторівна; Мисюра, Тарас Григорович; Бодров, Віктор Семенович; Запорожець, Юлія Владиславівна (My University, 2013)
Вібраційний екстрактор періодичної дії з комбінованим енергопідведенням містить циліндричний корпус з віброприводом, з'єднаним з гнучким проникним для екстрагента контейнером. В робочому об'ємі корпуса додатково розміщено високочастотний випромінювач. Технічним результатом передбачено підвищення ефективності по забезпеченню внутрішнього структурного масо перенесення в об'ємі часток сировини і зменшення залишків цільових компонентів в про екстрагованій твердій фазі. Vibratory extractor periodic operation of a combined enerhopidvedennyam contains a cylindrical body with Vibration connected to a flexible permeable to extractant container. In your case the volume of additional high-frequency transducer is placed. The technical result provides increasing efficiency by providing internal structural mass transfer in the bulk material particles and residue reduction target of extracted components in the solid phase.
Keywords: віброекстрактор; корпус; тарілка; vіbro extractor; housing; plate; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв