Вплив кріопорошку із моркви на жирову фазу збагаченого вершкового масла. - Вашека, Оксана Миколаївна; Рашевська, Тамара Олексіївна (My University, 2009)
Методами рентгеноструктурного аналізу та диференціальної скануючої калориметрії досліджено вплив порошку із моркви кріогенного сушіння на жирову фазу збагаченого вершкового масла.
Keywords: порошок моркви; вершкове масло збагачене; жирова фаза; butter; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології молока і молочних продуктів