Вашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара Олексіївна2013-11-252013-11-252009Вашека, О. М. Вплив кріопорошку із моркви на жирову фазу збагаченого вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська // Питання технології та гігієни харчування : перша всеукраїнська науково-практична конференція, 8-9 квітня 2009 р.: матеріали конф. – Донецьк: Донецький нац. універ. економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, 2009. – С. 125.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11641Методами рентгеноструктурного аналізу та диференціальної скануючої калориметрії досліджено вплив порошку із моркви кріогенного сушіння на жирову фазу збагаченого вершкового масла. X-ray diffraction and differential scanning calorimetry study the effect of carrot freeze-drying the powder modifications occurring in the fat phase enriched butter.uk-UKпорошок із морквивершкове масложирова фазаполіморфні перетворенняcarrot powderbutterfat phasepolymorphic transformationsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівВплив кріопорошку із моркви на жирову фазу збагаченого вершкового масла.